Become a tailor at Tini Garments!

Become a tailor at Tini Garments!
/Bli en del av Tini Garments!

Vill du vara med och skapa en ny nisch i modebranschen? Vill du få en ny kundkrets och samtidigt tillgängliggöra skräddarsydda plagg för en bredare målgrupp? 

Genom att ansluta dig till Tini Garments blir du, med din yrkesskicklighet, ansiktet utåt för varumärket och den viktigaste länken till kunder i deras prov- och köpupplevelse. 

Om Tini Garments

Allt vi gör bygger på vår starka övertygelse att kläder ska anpassas till den mänskliga kroppen, inte tvärtom. Och att överkonsumtionen av kläder är osund både för människor och miljö. Vårt alternativ är en bestående kollektion, av noga utarbeta plagg, som man vårdar och bär länge. Plaggen sys på beställning och anpassas i mötet mellan kunden och lokala skräddare.

Det enda sättet att göra klädkonsumtion hållbar är att minska konsumtionstakten. Miljöpåverkan av ett plagg halveras om livslängden fördubblas. Den insikten utgör själva grunden för vår filosofi. Vår kultur bygger på vetenskapliga studier, personliga insikter och viljan att åstadkomma en beteendeförändring mot ett mer hållbart förhållningssätt till kläder.


Som Tini Garments-skräddare får du:

• Tillgång till vårt digitala bokningssystem och tillströmning av kunder från vår sajt, du behöver inte marknadsföra dig själv.

• Bli en del av att uppvärdera skrädderihantverket. 

• Jobba med ett företag som arbetar för slow fashion. 

• Kunder som återkommer för lagning. 

• Bli en del av ett team. 

Att jobba som skräddare på Tini Garments 

Våra skräddare är skarpsynta och har stora öron. Deras yrkesskicklighet och lyhördhet för våra kunders behov är avgörande för att förverkliga vår vision om att tillgängliggöra personligt utprovade plagg som man vårdar och bär länge.

Alla plagg sys konfektionsmässigt, på ett effektivt sätt, utan att tumma på vare sig kvalitet eller estetik. Vi arbetar uteslutande mot enskilda hantverkare och det är personen som syr plaggen (tillverkaren) som får betalt för arbetet. 

Det här krävs av dig som skrädare:

• Skräddarutbildning, gesällbrev eller likvärdig erfarenhet. 

• F-skattsedel och egen lokal med utrymme för provningar och förvaring av toiler, mönster och material. 

• Möjlighet att tillgängliggöra 3-4 dagar per månad.

Nästa steg

Om du är intresserad av att bli en del av Tini Garments och vill ha mer info, kontakta oss på: tailor@tini.se eller fyll i dina kontaktuppgifter här.

Vi ser fram emot att höra från dig!